Μήνυμα του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του ΓΕΛ Καλαμπακίου
Αρχική σελίδα Εκπαιδευτικό προσωπικό Μήνυμα του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του ΓΕΛ Καλαμπακίου

Μήνυμα του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του ΓΕΛ Καλαμπακίου

Μήνυμα του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του ΓΕΛ Καλαμπακίου

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε και πάλι  μαζί σας μέσω της  ιστοσελίδας του Σχολείου μας. Η λειτουργία της αποτελεί ένα μικρό βήμα στην προσπάθεια που ξεκινούμε για τον λειτουργικό μετασχηματισμό του σχολείου, για την βελτίωση της ποιότητας στην παρεχόμενη γνώση, αλλά και την συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας προς την κατεύθυνση αυτή.

Εδώ θα βρείτε πολλές πληροφορίες και στοιχεία για τη λειτουργία, τις υποδομές, το προσωπικό του σχολείου, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, να ενημερωθείτε για ζητήματα σχολικής ζωής που ενδιαφέρουν μαθητές και γονείς, αλλά και για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

 

Η ιστοσελίδα αυτή δίνει τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας καθώς επίσης και της κατάθεσης απόψεων, αποριών και αντιρρήσεων αυτών.

Δυστυχώς η μετεστέγαση του Λυκείου  στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπακίου τον Νοέμβριο του 2016 δεν μας έχει αφήσει ανεπηρέαστους.  Προσπαθούμε να ξαναβρούμε το ρυθμό μας και ελπίζουμε πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες φοίτησης για τους μαθητές μας! 

Σύνδεση διαχειριστή