EPAS 2021-2022:ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ (ΞΑΝΘΗ 13-10-2021)

EPAS 2021-2022:ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ (ΞΑΝΘΗ 13-10-2021)

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Σχολεία- Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (EPAS) για το σχολικό έτος 2021 - 2022, το οποίο διοργανώνεται από  το Γραφείο του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και υλοποιείται από το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας (ERDIC) του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς με Ακαδημαϊκή Συντονίστρια την Αν. Καθηγήτρια Δρ. Φωτεινή Ασδεράκη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, θα υλοποιηθεί η διαδικασία της επιμόρφωσης των νεοεισερχόμενων καθηγητών.

Η συμμετοχή των νεοεισερχόμενων καθηγητών στην επιμόρφωση αποτελεί προαπαιτούμενο για την απόκτηση του τίτλου "Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου" και κριτήριο για την αξιολόγησή τους στο τέλος της σχολικής χρονιάς. 

Πριν την επιμορφωτική ημερίδα οι συμμετέχοντες καθηγητές θα πρέπει να έχουν διαβάσει το έγγραφο που αναφέρεται στη δομή και τους κανόνες του προγράμματος, το οποίο επισυνάπτεται με το παρόν.

Η επιμορφωτική ημερίδα για τα σχολεία από την περιφέρεια της ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Elisso, Βασιλίσσης Σοφίας 9, 67100, Ξάνθη την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, από τις 09:00 μέχρι τις 18:00

Ο παρακάτω πίνακας αναφέρει τα σχολεία που θα λάβουν μέρος στην ημερίδα, σημειώνοντας τον αριθμό των καθηγητών ανά σχολείο που θα πρέπει να συμμετάσχουν, σύμφωνα με την ενημέρωση στις αιτήσεις που υποβλήθηκαν κατά τη σχετική διαδικασία. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί για να ενημερώσετε αν κάποιος/ια καθηγητής/ρια δεν θα παραστεί

Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (9 σχολεία)

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

5

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

2

ΓΕΛ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

6

4o ΕΠΑ.Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

5

Μειονοτικό Γυμνάσιο Λύκειο Κομοτηνής

2

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

1

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

2

1 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

2

ΕΠΑ.Λ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

10

Σύνδεση διαχειριστή