ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αρχική σελίδα Δραστηριότητες Info Point: Σχολεία Πρέσβεις Ευρωπ. Κοινοβουλίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Athens Pride, διοργανώνει συζήτηση με θέμα τις καλές πρακτικές στα θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων και προώθησης πολιτικών συμπερίληψης και ισότητας υπέρ των εργαζομένων από την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.


Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη, 18.30-20.00, στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Καλεσμένοι ομιλητές και καλεσμένη ομιλήτρια θα είναι διευθύνοντες σύμβουλοι/διευθύνουσα σύμβουλος μεγάλων εταιρειών με καλές πρακτικές στον τομέα. Έχουν προσκληθεί οι εταιρείες AccentureGoogleMicrosoftPfizer και Vodafone. Η συζήτηση θα συντονίζεται από το δημοσιογράφο της Καθημερινής, κ. Νίκο Ευσταθίου. 


Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω των λογαριασμών του Γραφείου στο Youtube  και Facebook, με δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων. Σκοπός της συζήτησης είναι η ενημέρωση για τις καλές πρακτικές στον τομέα καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα της καταπολέμησης των διακρίσεων στο χώρο της εργασίας.

Σύνδεση διαχειριστή