BAZAAR ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2022

BAZAAR ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2022

"Κι εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε πως αυτό που κάνουμε είναι σταγόνα στον ωκεανό. Αλλά ο ωκεανός θα ήταν μικρότερος, αν έλλειπε αυτή η σταγόνα". (Μητέρα Τερέζα)
Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου" αντιπροσωπεία του ΓΕ.Λ. Καλαμπακίου επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Δράμας και παρέδωσε στην αναπλ. Δ/τρια, κα Παναγιωτίδου Ελευθερία, το δώρο που αποφασίστηκε να αγοραστεί με τιςεισπράξεις και δωρεές στο χριστουγεννιάτικου bazaar του σχολείου μας. Ακολούθησε μια όμορφη συζήτηση, ένα μάθημα ζωής από την κ. Παναγιωτίδου, η οποία απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών μας.
Να υπενθυμίσουμε ότι το χριστουγεννιάτικο bazaar πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο Καλαμπάκι, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Καλαμπακίου και τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμπακίου, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Σχολεία - Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2022-23 στο οποίο το Λύκειο συμμετέχει για 2η συνεχόμενη σχολική χρονιά.
 
bqzaar1 1
bazaar2 1
 

Σύνδεση διαχειριστή